online kurs enterijera i dekoracijeZdravo,

mi smo Mara i Lucija, osnivači i predavači iDeco studija enterijera i dekoracije.

Godinama se profesionalno bavimo home decor-om i enterijerom. Svaka u svom poslu, puno komuniciramo sa klijentima i kupcima, a oko nas su i rodjaci i prijatelji, koji nam se često, znajući čime se bavimo, obraćaju za savet. Tako smo obe, nezavisno jedna od druge, stekle utisak da ima jako puno ljudi, posebno žena, koji imaju svoj stil i viziju doma kakav žele za sebe ili svoju porodicu. Ali treba im pomoć kada tu viziju žele da pretoče u delo.

Naravno, uvek se po tom pitanju možete obratiti profesionalcu… Onda smo, ćaskajući na ovu temu došle na ideju da napravimo školu, koja će biti lako dostupna i ponuditi potrebno znanje da se enterijerom bavite samostalno.

Pristupile smo realizovanju ideje sa puno uzbudjenja, ljubavi i entuzijazma. Odlučile smo se za online varijantu, kako bi svi mogli da prate kurseve od kuće, u vreme kada im to najviše odgovara.

Ovakvi kursevi su veoma popularni u svetu, želele smo da ih ponudimo i u našoj zemlji, na našem jeziku.

 

DA SE PREDSTAVIMO:

 

 

 

 

 

 

online kurs dekoracije i enterijera

KOMUNIKACIJA I RAZMENA IDEJA:

Važno je da se učeći osećate prijatno i da se zabavljate, jer verujemo da se na taj način najefikasnije uči. Osmislile smo Facebook grupu gde će studenti kursa moći da komuniciraju medjusobno,

kao i sa predavačima. Moći ćete da delite ideje, informacije i svoja rešenja, kao i da komentarišete i podržavate jedni druge.

 

NIJE POTREBNO PRETHODNO ZNANJE

 

Detaljnije o kursu Uredite svoj dom na linku: