Kod nas, na kursu

postovano u Uncategorized | 0

online kurs enterijera i dekoracije

 

U januaru je počeo još jedan kurs Dekorišite svoj dom.

Pre prvog, koji smo ikada održale (o čemu smo već pisale), vladalo je ogromno uzbuđenje, sa puno lepih očekivanja, ali i dozom straha da li će sve proći kako treba i biti na visini zadatka – ah, mi perfekcionisti! 🙂 Svi zainteresovani su nam prišli sa velikom dozom poverenja, iskrene, dobre energije i ljubavi prema enterijeru i dekoraciji. Pa nije ni čudo što smo osetile veliku odgovornost! Hoćemo li se mi dopasti svim tim divnim ljudima?! 🙂

Prvi kurs se završio, i ostavio nas pod utiskom odlične komunikacije sa studentima. Svi su bili entuzijastični, rado delili svoje ideje i zadatke, međusobno se družili… Njihovo zadovoljstvo kursem i lepi komentari koje smo dobili su nas doveli do “super što smo ovo uradile, sav posao i trud se isplati” osećanja. Sa ponosom delimo sa vama neke od komentara:

 

studenti o kursu enterijera i dekoracije

 

A onda je, u januaru došlo vreme i za novi kurs. Kako će biti sada, da li svaki kurs nosi sa sobom isti proces i emocije ili…?

Proces kroz koji prolazimo sa studentima, sistem rada i informacije koje dajemo su naravno isti. Međutim, uvek smo mislile da će posebnu atmosferu našem kursu dati zatvorena Facebook grupa, gde sami studenti dele svoje misli i ideje, rešenja, zadatke, komentarišu i savetuju jedni druge. Tako je i bilo :). Kroz tu grupu smo u prilici da upoznamo svoje studente, njihove afinitete, stil, i malo zavirimo u njihov svet. A i oni u naš. I upravo ta komunikacija čini svaki kurs različitim, svaka grupa ima neku svoju energiju i zakonitosti. Zahteva od nas različiti pristup, i inspiriše nas na različite načine.

Studentkinje su na ovom kursu krenule punom parom od prvog dana. Od starta – puno ideja, primera, znatiželjnih, pametnih pitanja. Razmišljale su o svojoj inspiraciji, stilovima i bojama u enterijeru, šta vole, šta ne vole, kako zamišljaju svoj dom…

Evo samo malog uvida u sve to:

 

online kurs enterijera i dekoracije

* ovo su zadaci koje su za kurs uradile: Đurđica, Biljana, Melisa i Tanja

 

U drugoj nedelji kursa bavili smo se temom koja je studentima (a istini za volju i nama) jako inspirativna: mood board-om! Studentkinje su učile kako da, pomoću mood board-a sagledaju svoje želje i inspiraciju, i unapred planiraju uređenje svog enterijera. Iii… pogledajte šta smo dobili (ma bravo, devojke!):

 

online kurs enterijera i dekoracije

* ovo su zadaci koje su za kurs uradile: Ivana, Snježana, Ankica i Melisa

 

Treća nedelja donela je malo “tehnikalija” :). Kako premeriti prostor, nacrtati skicu, kako bismo sagledali koje su nam realne mogućnosti. Ovo je deo koji možda i ne zvuči tako zabavno, ali je super koristan. A mi smo pronašle način da celu stvar predstavimo vrlo konkretno i jednostavno, tako da se u procesu može malo i igrati. Studentkinje su se tako dobro snašle sa zadatkom da mislimo da nas možda foliraju da to nikada pre nisu radile :)). Šalu na stranu, radovi su zaista odlični, a ono što je još važnije je da će njima biti vrlo upotrebljivi u samostalnom procesu uređenja svog prostora.

online kurs enterijera i dekoracije ideco* ovo su zadaci koje su za kurs uradile: Ivana, Jelena i Tanja 

 

Upravo sada ste nas zatekli u uzbudljivom bavljenu podovima, zidovima, nameštajem…dok se sledeće nedelje bacamo na, mmm tako primamljivu, dekoraciju :).

Uskoro ćemo podeliti i dalji razvoj ove naše avanture. Na blogu ili Facebook-u i Instagram-u. Verujemo da ćemo imati čime da se pohvalimo :).

I do tada zavirite na naše profile, uvek delimo neke nove savete, vesti i ideje.

A rado bismo čule i vaše!

 

 

Leave a Reply